Recenzije proizvoda

2015-04-17 18:54:13
prijatelji od yuanny

por estar cuando mas los necesito

Je ova recenzija pomogla?

Da 0 ne 0
2015-04-10 04:52:05
Sada je dobro :-) od Steph

Najbolja glazba prijenos aplikacija koristio sam do ove točke. Će pisati još kasnije

Je ova recenzija pomogla?

Da 0 ne 0
2015-04-03 01:45:16
AL Goran po sarah Sjedinjene Američke Države

Sarah

Je ova recenzija pomogla?

Da 0 ne 0
2015-04-03 01:44:16
AL Goran po sarah Sjedinjene Američke Države

Sarah

Je ova recenzija pomogla?

Da 0 ne 0
2015-03-23 07:59:11
Fantastičan proizvod od Annie Teh

Takav strašan proizvod. Tako jednostavan za korištenje i ne tonska. Nema glavobolja u odnosu na itunes. Će visoko preporučiti svim mojim prijateljima.

Je ova recenzija pomogla?

Da 0 ne 0
2015-01-09 23:29:45
100 puta bolje nego itunes prema Eric

Otišao to primijeniti na priče dva puta u 2 dana i oni ne mogu shvatiti zašto moje pjesme ne bi sinkronizirati s itunes na moj stari iphone. Mrzim apple. Rekli su mi nije bilo ništa ne može učiniti, osim koristite nešto poput google play ili box.com. Nasao sam Wondershare. Vau, to možete učiniti što itunes ne može. Jedino što je, morate imati itunes na vašem računalu za Wondershare na posao :-) Uz ovaj proizvod, stvarno možeš dalje sa koristeći itunes. Sam bio u mogućnosti staviti sve pjesme na moj stari iphone 4 sa Wondershare i nije mogao primijeniti. Nestvarno!

Je ova recenzija pomogla?

Da 0 ne 0
2014-09-30 21:02:35
F *** iznenađujuće tom

Puno bolje nego Itunes, jednostavne stvari itunes licemjerje. Apple je apsolutno smeće, wouldve zamijenili telefone da nije za ovaj softver.

Je ova recenzija pomogla?

Da 0 ne 0
2014-08-24 04:38:32
Nokia Apple Downloads/Dale Dale Clark

Wondershare pomoć mene preuzimanje datoteka izviđač Nav. slobodan gps usluga

Je ova recenzija pomogla?

Da 0 ne 0
2014-08-18 15:46:40
Vremena za prekid, a ne za ikad! Ali za novi, moderan, brz izgleda. od mjtanim

naslov kaže sve priča i mi nakon uporabe, pa ovo je best.thank te Wondershare, štedi vrijeme od života.

Je ova recenzija pomogla?

Da 0 ne 0
2014-08-15 03:14:48
Awsome proizvoda mimo Daniel rana

ja m koristeći Internet za moj iphone 4s i njegova g8 bolji itunes

Je ova recenzija pomogla?

Da 0 ne 0
Prethodna 1 2 3 4 5 Sljedeći

ZAŠTO ODABRATI WONDERSHARE?

OSIGURATI

Cijenimo vašu privatnost i zaštitu financijske i osobne podatke uz punu enkripciju i napredna prijevara zaštitu.

24/7 PODRŠKA

Raspolaganju vam pomoći putem izravnih obrazovan predstavnici živ porazgovarati-bilo koje vrijeme dana ili noći.

NOVAC-LEĐA GARANCIJA

Probati prije nego kupite sa slobodan sudska istraga- i čak i nakon kupnje, još uvijek si pokrivena garancija 30 dana.

WONDERHSARE Preporučeni proizvodi

Wondershare MobileGo

One-stop rješenje omogućuje upravljanje svoj cijeli životni stil prikladan. Saznajte više

Wondershare Dr.Fone za iOS

Pun rješenje za oporavak izbrisanih kontakata, poruke, fotografije, bilješke, itd. iz iPhone, iPad i iPod touch. Saznajte više

Wondershare MobileTrans Novi

Prenijeti kontakte, tekstualne poruke, poziv, kalendar, fotografije, glazbu, video i aplikacija između iPhone, Android, WinPhone, telefoni Nokia (Symbian) i BlackBerry-u jedan klik! Saznajte više

Vrh