Recenzije proizvoda

2524 recenzije
DODAJTE VAŠ PREGLED
2015-11-07 08:54:56
Wondershare Dr.Fone za iOS (Win) pregled. po Balaji

odličan proizvod. Internet obnova whicever Imam izbrisati moj iphone. Svoj vrlo koristan i velik dio imati app

Je ova recenzija pomogla?

Da 0 ne 0
2015-11-03 00:27:34
odličan proizvod prema j.

Vrlo dobar proizvod Internet čvrst moj iphone iz recovery modu Hvala

Je ova recenzija pomogla?

Da 0 ne 0
2015-10-27 19:48:30
Veliki je Amanda

najbolji, aplicativo mais que perfeito! fotos recuperadas

Je ova recenzija pomogla?

Da 0 ne 0
2015-10-14 01:51:24
Hvala od Denis

Rešetkom aplikacija Hvala za ovo, ja sam proplanak za korištenje ove

Je ova recenzija pomogla?

Da 0 ne 0
2015-10-10 16:03:45
impresioniran Jeff

radi jako dobro

Je ova recenzija pomogla?

Da 0 ne 0
2015-10-09 15:12:32
Fantastico mimo Andy

Il migliore di tutti sam tempi perchè lo dico io

Je ova recenzija pomogla?

Da 0 ne 0
2015-09-30 07:43:08
Super od rooder

je profesionalnih aplikacija dizajnirana za oporavak datoteka iz Android uređaj izravno obnova izbrisati SMS i kontakata, imena, brojeve i adrese e-pošte, izvesti u HTML-u, kao i fotografije i video izgubio zbog brisanja

Je ova recenzija pomogla?

Da 0 ne 0
2015-09-27 12:47:01
Nevjerojatno! do svibnja Kim

Izgubio sam većinu moje bilješke nakon nadogradnje na ios 9.0.1 danas i sad ih imam sve leđa poput čarolije! Totalno isplati cijenu! Nevjerojatno!

Je ova recenzija pomogla?

Da 0 ne 0
2015-09-23 20:01:31
Glasovnu poštu obnova od N. Socas

puno ti hvala. Mi izbrisati važan voicemails kada whe promijeniti SIM karticu iz ATT Verizon na moj iphone. Hvala za ovaj softver možemo ponovno dobivanje ih.

Je ova recenzija pomogla?

Da 0 ne 0
2015-09-23 18:05:15
strašan mimo joshua brenne

ove stranice/app je iznenađujuće neki pomaže puno kad izbrišete glupo stvari koje trebate

Je ova recenzija pomogla?

Da 0 ne 0
Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sljedeći

ZAŠTO ODABRATI WONDERSHARE?

OSIGURATI

Cijenimo vašu privatnost i zaštitu financijske i osobne podatke uz punu enkripciju i napredna prijevara zaštitu.

24/7 PODRŠKA

Raspolaganju vam pomoći putem izravnih obrazovan predstavnici živ porazgovarati-bilo koje vrijeme dana ili noći.

NOVAC-LEĐA GARANCIJA

Probati prije nego kupite sa slobodan sudska istraga- i čak i nakon kupnje, još uvijek si pokrivena garancija 30 dana.

WONDERHSARE Preporučeni proizvodi

Wondershare MobileTrans Novi

Prenijeti kontakte, tekstualne poruke, poziv, kalendar, fotografije, glazbu, video i aplikacija između iPhone, Android, WinPhone, telefoni Nokia (Symbian) i BlackBerry-u jedan klik! Saznajte više

Wondershare TunesGo Retro Novi

Kopiranje glazbe, popise za reproduciranje, video iPod, iPhone & iPad iTunes knjižnica, i vaše računalo za backup.
Potpuno kompatibilan sa iTunes 12.1, iOS 9, i podržava iPhone 6 i iPhone 6 Plus New icon uči više

Wondershare SafeEraser Novi

Zaštitu vaše privatne informacije prilikom prodaje, recikliranje ili doniraju svoj stari uređaj. Saznajte više

Vrh