Recenzije proizvoda

2524 recenzije
DODAJTE VAŠ PREGLED
2015-06-24 15:47:49
Obnova bilješke prema Mary pašku

Ja sam novi na Ipad i mislili da note su sigurno na uređaju. Ja izbrisati njima od za Icloud i da su potpuno nestali. Velik proizvod - Hvala Dr Fone. Nisam morati platiti za program dok će naći svoje izgubljene stvari. Jednostavan za korištenje. Lako razumjeti. Vratio sve i više.

Je ova recenzija pomogla?

Da 0 ne 0
2015-06-24 00:53:34
dobar prog od ahmad

usluga je super i brzo. visoko preporučiti. imati na umu videa su izgubili u icloud

Je ova recenzija pomogla?

Da 0 ne 0
2015-06-23 23:28:54
u redu John holmes

awesom3 mogu vjerovati da IC radio tako dobro

Je ova recenzija pomogla?

Da 0 ne 0
2015-06-23 19:32:53
Wondershare Dr.Fone za iOS (Win) pregled. od melanie L

velika za staroga slike oporavak i brz i jednostavan

Je ova recenzija pomogla?

Da 0 ne 0
2015-06-23 12:25:10
Provjera na djecu od Kare

Ovaj pomoć mene puno, kad sam trebala informacije.

Je ova recenzija pomogla?

Da 0 ne 0
2015-06-22 08:30:45
Internet izrađen! by Shelley

Bio sam u mogućnosti to obnova voicemails od preminule mame iako itunes!

Je ova recenzija pomogla?

Da 0 ne 0
2015-06-21 13:20:08
Woondashare za ios od Denis

Vrlo lijep program. Hvala ti puno za ovaj program. Svoje ljubavi

Je ova recenzija pomogla?

Da 0 ne 0
2015-06-21 10:09:35
Wondershare Dr.Fone za iOS (Win) pregled. od Audrey

Bio sam u mogućnosti to obnova točno što sam bio obličje!

Je ova recenzija pomogla?

Da 0 ne 0
2015-06-18 05:19:31
Mora imati ako ste izgubili podatke! Tyrone Williams

Super proizvod! Izgubio sam tisuće dolara vrijedan u mojim bilješkama, a trebao sam rješenje to obnova izgubljen podaci. Tada sam otkrio ovaj proizvod.

Je ova recenzija pomogla?

Da 0 ne 0
2015-06-18 04:45:49
g. po kimex

super jednostavan za korištenje i user friendly

Je ova recenzija pomogla?

Da 0 ne 0
< Prethodna 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 Sljedeći

ZAŠTO ODABRATI WONDERSHARE?

OSIGURATI

Cijenimo vašu privatnost i zaštitu financijske i osobne podatke uz punu enkripciju i napredna prijevara zaštitu.

24/7 PODRŠKA

Raspolaganju vam pomoći putem izravnih obrazovan predstavnici živ porazgovarati-bilo koje vrijeme dana ili noći.

NOVAC-LEĐA GARANCIJA

Probati prije nego kupite sa slobodan sudska istraga- i čak i nakon kupnje, još uvijek si pokrivena garancija 30 dana.

WONDERHSARE Preporučeni proizvodi

Wondershare MobileTrans Novi

Prenijeti kontakte, tekstualne poruke, poziv, kalendar, fotografije, glazbu, video i aplikacija između iPhone, Android, WinPhone, telefoni Nokia (Symbian) i BlackBerry-u jedan klik! Saznajte više

Wondershare TunesGo Retro Novi

Kopiranje glazbe, popise za reproduciranje, video iPod, iPhone & iPad iTunes knjižnica, i vaše računalo za backup.
Potpuno kompatibilan sa iTunes 12.1, iOS 9, i podržava iPhone 6 i iPhone 6 Plus New icon uči više

Wondershare SafeEraser Novi

Zaštitu vaše privatne informacije prilikom prodaje, recikliranje ili doniraju svoj stari uređaj. Saznajte više

Vrh