Recenzije proizvoda

2524 recenzije
DODAJTE VAŠ PREGLED
2015-07-02 06:44:06
plavo od ozdogru

slučajno izgubio sam poruke koja mi puno znači... Stvarno bih se zahvaliti Dr. Fone.

Je ova recenzija pomogla?

Da 0 ne 0
2015-06-30 23:16:48
Je absoloutely zaprepašteni na količinu podataka koje smo pronašli. Hvala za jake

Je absoloutely zaprepašteni na količinu podataka koje smo pronašli. Hvala ti

Je ova recenzija pomogla?

Da 0 ne 0
2015-06-29 13:35:40
Izvan sebe! od strane Caroline Griffiths

Fotografije izbrisati greškom da nisam mislio bih vidjeti opet vraćena na moj računalo. Apsolutno briljantan!

Je ova recenzija pomogla?

Da 0 ne 0
2015-06-29 07:30:01
softver Ocjena od Sanja

Moji prijatelji rekli da ga koristiti. stvarno izbirljiv softver je.

Je ova recenzija pomogla?

Da 0 ne 0
2015-06-28 20:02:59
MS od Megan Morgante

Čudan plan. Izrađen velik i oporavak telefona

Je ova recenzija pomogla?

Da 0 ne 0
2015-06-28 12:23:40
gospođa od Courtney Donaldson

Je absoloutely zaprepašteni na količinu podataka koje smo pronašli. Hvala ti

Je ova recenzija pomogla?

Da 0 ne 0
2015-06-27 08:15:32
Otiimo prodotto by Stefano

mi ha salvato recuperando tutti sam miei messaggi (samoposlužna fino al 2007) che nn pensavo neppure fossero anchiviati da qualche parte nei sigurnosne kopije... i roba cancellata RNI di!!

Je ova recenzija pomogla?

Da 0 ne 0
2015-06-27 01:55:30
vrlo dobar po PK

Vrlo dobar aplikacija to ljubav. Rado bih ga preporučiti drugima kao dobro.

Je ova recenzija pomogla?

Da 0 ne 0
2015-06-25 18:34:37
Wondershare Dr.Fone za iOS (Win) pregled. po Swiftsoftwareworks treba mi

savršen proizvod radi izvrsno za iphone

Je ova recenzija pomogla?

Da 0 ne 0
2015-06-25 05:28:19
dobra od Nihad

našli sve nestale stvari na moj ipod

Je ova recenzija pomogla?

Da 0 ne 0
< Prethodna 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 Sljedeći

ZAŠTO ODABRATI WONDERSHARE?

OSIGURATI

Cijenimo vašu privatnost i zaštitu financijske i osobne podatke uz punu enkripciju i napredna prijevara zaštitu.

24/7 PODRŠKA

Raspolaganju vam pomoći putem izravnih obrazovan predstavnici živ porazgovarati-bilo koje vrijeme dana ili noći.

NOVAC-LEĐA GARANCIJA

Probati prije nego kupite sa slobodan sudska istraga- i čak i nakon kupnje, još uvijek si pokrivena garancija 30 dana.

WONDERHSARE Preporučeni proizvodi

Wondershare MobileTrans Novi

Prenijeti kontakte, tekstualne poruke, poziv, kalendar, fotografije, glazbu, video i aplikacija između iPhone, Android, WinPhone, telefoni Nokia (Symbian) i BlackBerry-u jedan klik! Saznajte više

Wondershare TunesGo Retro Novi

Kopiranje glazbe, popise za reproduciranje, video iPod, iPhone & iPad iTunes knjižnica, i vaše računalo za backup.
Potpuno kompatibilan sa iTunes 12.1, iOS 9, i podržava iPhone 6 i iPhone 6 Plus New icon uči više

Wondershare SafeEraser Novi

Zaštitu vaše privatne informacije prilikom prodaje, recikliranje ili doniraju svoj stari uređaj. Saznajte više

Vrh