Recenzije proizvoda

2524 recenzije
DODAJTE VAŠ PREGLED
2015-07-11 23:36:32
Vrlo dobar Program yousef Amir

Sam bio obličje za plan to obnova moj što aplikacija informacije što prije onda otkrio sam te momački. Ti si zaista dobro te volim

Je ova recenzija pomogla?

Da 0 ne 0
2015-07-11 06:42:34
Hvala :) prema Henry

Pa ovaj program bolje onda itunes zato što moj itunes dobiva zaglavi na vađenje softver i navika vratiti iphone sa ovim programom možete vratiti bez gubitka podataka brz i lako svatko bi trebao kupiti ovaj program!

Je ova recenzija pomogla?

Da 0 ne 0
2015-07-11 04:23:18
OMG! Hvala! po James

OMG Hvala vam, hvala vam, hvala vam! Imao sam jednu bilješku na moj iPhone koji je slučajno dobio izbrisati. To je bio nadzornik lozinka za Dashlane; i kao što svi znamo, Dashlane ne mora nadzornik lozinka ponovno dobivanje većih sigurnosnih razloga (što je zapravo dobro). Pokušao 2 druge programe prije nego ovo, i nitko od njih nije imao ovo ima moć oporavka. Mislim da treći put je sreća. Se mora kupiti za bilo tko u potrebu hitne podaci ozdravljenje na bilo koji iPhone, iPod ili iPad!

Je ova recenzija pomogla?

Da 0 ne 0
2015-07-10 13:54:55
Wondershare Dr.Fone po zanijekati

Savršen!!! Ovaj app stvarno pomoć mene ~!)))

Je ova recenzija pomogla?

Da 0 ne 0
2015-07-09 13:31:24
PERFEITO ADSON Martins

Estou impressionado como própria Apple nao recuperou minhas fotos perdidas, e o santo Dr Fone recuperou. Sigurno Tudou, sem natrag, sem nada, ćia fazer hm reparo e nao lembrei de salvar, liguei na jabuka e me falaram que era impossivel recuperar kao fotos sem natrag gore... quase morro, Al o descobrir programa. Hvala.

Je ova recenzija pomogla?

Da 0 ne 0
2015-07-09 04:26:17
Dr. Fone po J. Boyle

Odličan proizvod je jednostavan za korištenje. Ja sam tako zahvalan da sam bio u mogućnosti to obnova slučajno izbrisati podaci. Ja visoko preporučiti ovaj proizvod.

Je ova recenzija pomogla?

Da 0 ne 0
2015-07-07 06:11:40
G. po James

Najbolji proizvod ikad!!! I trgovini mi je rekao da je sve izgubljeno i ne mogu vratiti... Izgleda da su bili u redu :-)

Je ova recenzija pomogla?

Da 0 ne 0
2015-07-05 23:03:41
prekrasan po meni

koristan više nego većina drugih programa

Je ova recenzija pomogla?

Da 0 ne 0
2015-07-03 15:04:43
Sigurno todas kao minhas minhas fotos e o Wondershare Dr Fone recuperou savršeno je! po Thaís Ribeiro

EU tinha aproximadamente 1100 fotos ne meu iphone 5s novo, fotos unicas de viagens ao vanjske e Data comemorativas que só estavam Salvadoraca Nikola. Até que hm dia, quando liguei o celular nema PC o itunes perguntou se eu nisam želio restaurar com sigurnosnu ou salva-lo como iphone novo. Como sam o meu segundo iphone e já tinha salvado como novo ateriormente ne computador, resolvi hranjenje-lo, sem pensar desna, quando percebi, tinha restaurado com kao configurações antigas li meu primeiro iphone e lá se ova bića todas kao minhas fotos. Desespero Ukupno! Cheguei chorar de raiva učiniti que tinha feito, POI nunca tinha feito o sigurnosna kopija nema itunes da meu 5s, e nunca aktivnu o nošnja de salvar meus documentos nema icloud. FOI ai que pesquisando na internetu descobri o Wondershare Dr.fone. Também descobri que tinha configurado o meu celular pra ele mesmo fazer o sigurnosna kopija nema icloud de tempo em tempo. Eis que val uma esperança. Baixei o Wondershare Dr. Fone, e quando solicitei pra "recuperar sigurnosna kopija to arquiva icloud" o ultimo sigurnosna kopija tinha sido 2 dias obvezni ulozi da "tragédia", foi ai que "milagrosamente" o programa conseguiu recupera TODAS kao minhas 1114 fotos!!! NDO só fotos como todos os meus završetke documentos. Nossa, que alivio. Ainda bem que istine o Wondershare Dr. Fone. É só ovo je samo poziv o que o programa pede. Super fácil de usar. Recomendadíssimo sem dúvidas!!

Je ova recenzija pomogla?

Da 0 ne 0
2015-07-03 12:14:47
Recuperação de fotos da iphone od strane Miguel

Fantástico. Consegui recuperar todas kao i fotos perdidas com atualização IOS, učiniti qual voda tinha qualquer sigurnosno kopiranje (icloud, itd.). Recuperei igualmente contactos mais recentes, conversas de whatsApp. Perfeito 5 *. Recomendo

Je ova recenzija pomogla?

Da 0 ne 0
< Prethodna 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 Sljedeći

ZAŠTO ODABRATI WONDERSHARE?

OSIGURATI

Cijenimo vašu privatnost i zaštitu financijske i osobne podatke uz punu enkripciju i napredna prijevara zaštitu.

24/7 PODRŠKA

Raspolaganju vam pomoći putem izravnih obrazovan predstavnici živ porazgovarati-bilo koje vrijeme dana ili noći.

NOVAC-LEĐA GARANCIJA

Probati prije nego kupite sa slobodan sudska istraga- i čak i nakon kupnje, još uvijek si pokrivena garancija 30 dana.

WONDERHSARE Preporučeni proizvodi

Wondershare MobileTrans Novi

Prenijeti kontakte, tekstualne poruke, poziv, kalendar, fotografije, glazbu, video i aplikacija između iPhone, Android, WinPhone, telefoni Nokia (Symbian) i BlackBerry-u jedan klik! Saznajte više

Wondershare TunesGo Retro Novi

Kopiranje glazbe, popise za reproduciranje, video iPod, iPhone & iPad iTunes knjižnica, i vaše računalo za backup.
Potpuno kompatibilan sa iTunes 12.1, iOS 9, i podržava iPhone 6 i iPhone 6 Plus New icon uči više

Wondershare SafeEraser Novi

Zaštitu vaše privatne informacije prilikom prodaje, recikliranje ili doniraju svoj stari uređaj. Saznajte više

Vrh