Recenzije proizvoda

2524 recenzije
DODAJTE VAŠ PREGLED
2015-08-06 05:50:18
Mušičav strašan po Royd Henderson

Bio sam na gubitku. EP ljeta izgubili jebani datoteke. u svakom slučaju, moje slike su otišli zauvijek, ili tako sam mislio. Potpuno vrijedan cijena krpa za mene!!!

Je ova recenzija pomogla?

Da 0 ne 0
2015-08-05 09:37:08
SR na Njemackom

Odličan Program za oporavak podataka.

Je ova recenzija pomogla?

Da 0 ne 0
2015-08-04 15:43:31
odličan po roni

MUITO sastavnice aplikacija tem tudo que precisamos par. recuperacao

Je ova recenzija pomogla?

Da 0 ne 0
2015-08-04 02:01:05
Priscila Nakajima po Priscila Naka

VRH najboljih programa oporavka za iphone

Je ova recenzija pomogla?

Da 0 ne 0
2015-08-03 14:00:32
Velik alat za oporavak od Corey

Ja postaviti sve datoteke trebam ina kratko vrijeme. Program je radio vrlo dobro.

Je ova recenzija pomogla?

Da 0 ne 0
2015-08-02 23:57:19
Hvala ti. po Emre

Hvala ti puno na ovom lijepom programu. Ja ću reći svima o Wondershare Dr.Fone za iOs.

Je ova recenzija pomogla?

Da 0 ne 0
2015-08-02 22:29:24
G. prema R. Keupink

Ovo je vrlo dobar proizvod, brz i jednostavan za korištenje. Fantastično!

Je ova recenzija pomogla?

Da 0 ne 0
2015-08-01 18:58:32
Wondershare Dr.Fone za iOS pregled po msh

Volim Wondershare kao što sam bio u mogućnosti to držati poruke od voljene osobe koja je preminula.

Je ova recenzija pomogla?

Da 0 ne 0
2015-07-31 07:38:31
g. od strane omar shahine

dobar vrlo korisna. će ga redovito koristiti. Hvala za dobar posao

Je ova recenzija pomogla?

Da 0 ne 0
2015-07-30 05:14:49
veliki prema marco sad

strašan APP pomoć mene otkriti puno

Je ova recenzija pomogla?

Da 0 ne 0
< Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sljedeći

ZAŠTO ODABRATI WONDERSHARE?

OSIGURATI

Cijenimo vašu privatnost i zaštitu financijske i osobne podatke uz punu enkripciju i napredna prijevara zaštitu.

24/7 PODRŠKA

Raspolaganju vam pomoći putem izravnih obrazovan predstavnici živ porazgovarati-bilo koje vrijeme dana ili noći.

NOVAC-LEĐA GARANCIJA

Probati prije nego kupite sa slobodan sudska istraga- i čak i nakon kupnje, još uvijek si pokrivena garancija 30 dana.

WONDERHSARE Preporučeni proizvodi

Wondershare MobileTrans Novi

Prenijeti kontakte, tekstualne poruke, poziv, kalendar, fotografije, glazbu, video i aplikacija između iPhone, Android, WinPhone, telefoni Nokia (Symbian) i BlackBerry-u jedan klik! Saznajte više

Wondershare TunesGo Retro Novi

Kopiranje glazbe, popise za reproduciranje, video iPod, iPhone & iPad iTunes knjižnica, i vaše računalo za backup.
Potpuno kompatibilan sa iTunes 12.1, iOS 9, i podržava iPhone 6 i iPhone 6 Plus New icon uči više

Wondershare SafeEraser Novi

Zaštitu vaše privatne informacije prilikom prodaje, recikliranje ili doniraju svoj stari uređaj. Saznajte više

Vrh