Recenzije proizvoda

2524 recenzije
DODAJTE VAŠ PREGLED
2015-08-21 23:31:44
femile od Marina

exellent i prekrasan i vrlo importaint program

Je ova recenzija pomogla?

Da 0 ne 0
2015-08-21 20:30:53
Ponovno dobivanje moj iPhone je uspjeh od Jordan Roebuck

nešto je pošlo po zlu tijekom ažuriranja za IOS 8.4.1 i moj telefon je zapela u načinu rada za oporavak. Nakon što je radio za nekoliko sati s Podrška za apple, mogu samo ne et to ažurirati ili vratiti kroz ITunes. Ja googled i googled i postaviti Wondershare. Preuzimanje datoteka Internet i onda je to kupovina dozvola. Ušao je u popravljajući Internet leđa to normalan i za nekoliko minuta moj IPhone je živ opet... tako ozbiljno vrijedan 70 dolara.

Je ova recenzija pomogla?

Da 0 ne 0
2015-08-20 23:18:45
Hvala! od Dromeosaur

Jedan od najboljih programa sam ikada vidio. Avio servis centar nije htio ništa, program fiksne Iphone jednim klikom - doslovno, morala sam pritisnuti jedan gumb i pričekajte 30 sekundi. Hvala ti!

Je ova recenzija pomogla?

Da 0 ne 0
2015-08-20 12:05:01
Dobar od lera

To je horrable. Ne znam što da radim s moj problem i Wondershape Dr.phone za IOS pomoć mene!! Hvala vam puno!!

Je ova recenzija pomogla?

Da 0 ne 0
2015-08-15 10:14:54
Prekrasno! tako Erica

Hvala vam za spas moj dijete sjećanja kada moj sigurnosna kopija i ažuriranje otišao užasno krivo! Bio sam oduševljen kada Wondershare Dr.Fone izrađen odmah.

Je ova recenzija pomogla?

Da 0 ne 0
2015-08-14 02:40:48
Wondershare Dr.Fone za IOS od strane gospođice Ferris

Zaista iznenađujuće rezultate ovaj proizvod pruža. Sam bio skeptičan, i sada sam pravi obožavatelj!

Je ova recenzija pomogla?

Da 0 ne 0
2015-08-11 21:07:11
najbolji od bart

nevjerojatna softver najbolji ikad!!!

Je ova recenzija pomogla?

Da 0 ne 0
2015-08-11 11:26:38
Wondershare Dr.Fone za iOS (Win) pregled. do Karina Naumova

puno ti hvala. Ja sam sretan tht sam naći ovaj program. Pomoglo bi mi fotografijama. Coz ja izbrisati Internet mimo greška prije.

Je ova recenzija pomogla?

Da 0 ne 0
2015-08-10 12:42:05
PARFE od Tikitine

Je ne regrette en aucun cas d'avoir acheté ce produit. Sučelje agréable, plusieurs possibilités de récupération. M'a sauvé la mise plusieurs fois! Je le recommande très fortement.

Je ova recenzija pomogla?

Da 0 ne 0
2015-08-10 01:01:10
Kontakti čuvar Sze Wu

Ja nikad... pisati recenzije. Kontakti su tako važno za mene kao što sam raditi u lijevanje. Iznenada izgubljen svi od moj najnoviji najvažnije kontakte jutros. Pretpostavljam da je jer ja izbrisati moj 2 glavni rad Gmail računa na "Mail" aplikaciju ili nakon sinkronizacije telefona s moj iTunes (što inače ne radim)? Dr.Fone je uzeo sve. Čak i oni izgubili prije godinu dana. Mogu zahvaliti Wondershare više...

Je ova recenzija pomogla?

Da 0 ne 0
< Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sljedeći

ZAŠTO ODABRATI WONDERSHARE?

OSIGURATI

Cijenimo vašu privatnost i zaštitu financijske i osobne podatke uz punu enkripciju i napredna prijevara zaštitu.

24/7 PODRŠKA

Raspolaganju vam pomoći putem izravnih obrazovan predstavnici živ porazgovarati-bilo koje vrijeme dana ili noći.

NOVAC-LEĐA GARANCIJA

Probati prije nego kupite sa slobodan sudska istraga- i čak i nakon kupnje, još uvijek si pokrivena garancija 30 dana.

WONDERHSARE Preporučeni proizvodi

Wondershare MobileTrans Novi

Prenijeti kontakte, tekstualne poruke, poziv, kalendar, fotografije, glazbu, video i aplikacija između iPhone, Android, WinPhone, telefoni Nokia (Symbian) i BlackBerry-u jedan klik! Saznajte više

Wondershare TunesGo Retro Novi

Kopiranje glazbe, popise za reproduciranje, video iPod, iPhone & iPad iTunes knjižnica, i vaše računalo za backup.
Potpuno kompatibilan sa iTunes 12.1, iOS 9, i podržava iPhone 6 i iPhone 6 Plus New icon uči više

Wondershare SafeEraser Novi

Zaštitu vaše privatne informacije prilikom prodaje, recikliranje ili doniraju svoj stari uređaj. Saznajte više

Vrh