Recenzije proizvoda

2524 recenzije
DODAJTE VAŠ PREGLED
2015-09-22 10:14:38
fantastičan aplikacija za probati

jednostavan za korištenje i profesionalni program

Je ova recenzija pomogla?

Da 0 ne 0
2015-09-21 09:52:36
Nisam mogao oporaviti bilo koji izbrisati tekst poruke od Maria

Nisam mogao oporaviti bilo koji izbrisati tekst poruke! Ne otpada moj novac

Je ova recenzija pomogla?

Da 0 ne 0
2015-09-09 09:07:21
Problem naći rješenje po Joshua

Da li to morao učiniti, vrlo sretna s njim!

Je ova recenzija pomogla?

Da 0 ne 0
2015-09-09 08:21:47
Nego od kaur Zdenka

Puno ti hvala...!!! Proveo sam cijeli dan u popravljajući moj iPhone 4s koji je u načinu rada za oporavak. Ja je obnovljeno moj itunes i icloud za dugo vremena i stoga je izbjegavanje vratiti da biste spriječili gubitak podataka. Pokušao sam puno od ostali softver i veze kao mali kišobran i recboot ali ništa shvatio iz recovery modu. i 5 minuta u ovaj softver i okrenuo leđa na moj telefon. :)

Je ova recenzija pomogla?

Da 0 ne 0
2015-09-09 00:08:32
g. od Aliaksei

ok. Vrlo dobar program! Obnova svih fotografija from moj ipad 4.

Je ova recenzija pomogla?

Da 0 ne 0
2015-09-06 02:14:06
A prema jz

sviđa mi se!!! svoj velik softver to obnova izgubljen podaci. Također dobro vidjeti što tvoja djevojka briše i drži na svom telefonu. žene mogu biti stvarno tajni... morate imati program!!

Je ova recenzija pomogla?

Da 0 ne 0
2015-09-01 23:39:32
pomogao kod jt

Internet pomoć mene nađi prema točno što sam bio obličje

Je ova recenzija pomogla?

Da 0 ne 0
2015-08-30 10:31:14
Najbolji oporavak aplication od Sheraa77

Hvala vam za ovaj aplicatin je najbolji

Je ova recenzija pomogla?

Da 0 ne 0
2015-08-29 08:19:44
Najbolji softver za iOS od Zoran

Najbolji software za iOS uređaje backup vratiti finfull

Je ova recenzija pomogla?

Da 0 ne 0
2015-08-24 07:06:14
veliki po jedan Juric

Najbolji software za iOS uređaje backup vratiti finfull

Je ova recenzija pomogla?

Da 0 ne 0
< Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sljedeći

ZAŠTO ODABRATI WONDERSHARE?

OSIGURATI

Cijenimo vašu privatnost i zaštitu financijske i osobne podatke uz punu enkripciju i napredna prijevara zaštitu.

24/7 PODRŠKA

Raspolaganju vam pomoći putem izravnih obrazovan predstavnici živ porazgovarati-bilo koje vrijeme dana ili noći.

NOVAC-LEĐA GARANCIJA

Probati prije nego kupite sa slobodan sudska istraga- i čak i nakon kupnje, još uvijek si pokrivena garancija 30 dana.

WONDERHSARE Preporučeni proizvodi

Wondershare MobileTrans Novi

Prenijeti kontakte, tekstualne poruke, poziv, kalendar, fotografije, glazbu, video i aplikacija između iPhone, Android, WinPhone, telefoni Nokia (Symbian) i BlackBerry-u jedan klik! Saznajte više

Wondershare TunesGo Retro Novi

Kopiranje glazbe, popise za reproduciranje, video iPod, iPhone & iPad iTunes knjižnica, i vaše računalo za backup.
Potpuno kompatibilan sa iTunes 12.1, iOS 9, i podržava iPhone 6 i iPhone 6 Plus New icon uči više

Wondershare SafeEraser Novi

Zaštitu vaše privatne informacije prilikom prodaje, recikliranje ili doniraju svoj stari uređaj. Saznajte više

Vrh