Recenzije proizvoda

2524 recenzije
DODAJTE VAŠ PREGLED
2015-06-16 10:06:25
Miss od Charlotte L. Butterworth.

Spasio dan. Vrijedan svoje težine u zlatu. Hvala ti.

Je ova recenzija pomogla?

Da 0 ne 0
2015-06-16 10:04:14
Izgubljen slike! od Clint

Program radio pa da obnova slike!

Je ova recenzija pomogla?

Da 0 ne 0
2015-06-16 01:22:12
Wondershare Dr.Fone za iOS (Win) のレビュー od みお

いつもデータがなくなっても諦めていましたが、このおかげで復元することができました! 説明もわかりやすかったです。

Je ova recenzija pomogla?

Da 0 ne 0
2015-06-13 00:09:45
Odličan po Önder Ozturk

Apsolutno savršen! Oporaviti sve podatke iz iTunes sigurnosne kopije. To stvarno radi.

Je ova recenzija pomogla?

Da 0 ne 0
2015-06-10 13:35:21
Vrlo dobar od Josip

To je bolje nego Itunes, kontakti su potpuno obnovljena i odabrali

Je ova recenzija pomogla?

Da 0 ne 0
2015-06-09 23:37:53
Hvala! po Hassan

Doslovno si mi spasio život! Da je smrt! Hvala vam toliko toliko!

Je ova recenzija pomogla?

Da 0 ne 0
2015-06-09 10:41:02
Našao ono što tražim od Doris Turner

Bio obličje za fotografija taj je slučajno izbrisati. Pronašao što sam trebao. Ovaj program do sada je neprocjenjiv.

Je ova recenzija pomogla?

Da 0 ne 0
2015-06-08 22:15:54
Mi je lakše do svibnja

Moj telefon potpuno srušio i zahvaljujući Wondershare smiješim još jednom

Je ova recenzija pomogla?

Da 0 ne 0
2015-06-06 13:13:05
Oporavljeno myphotos sam u Africi prije 6 mjeseci od alvaro gonzalez

usluga je super i brzo. visoko preporučiti. imati na umu videa su izgubili u icloud

Je ova recenzija pomogla?

Da 0 ne 0
2015-06-05 22:33:12
Odlično softver od Selma ne

Želio bih reći hvala vam toliko. Spremite svoj posao.

Je ova recenzija pomogla?

Da 0 ne 0
< Prethodna 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 Sljedeći

ZAŠTO ODABRATI WONDERSHARE?

OSIGURATI

Cijenimo vašu privatnost i zaštitu financijske i osobne podatke uz punu enkripciju i napredna prijevara zaštitu.

24/7 PODRŠKA

Raspolaganju vam pomoći putem izravnih obrazovan predstavnici živ porazgovarati-bilo koje vrijeme dana ili noći.

NOVAC-LEĐA GARANCIJA

Probati prije nego kupite sa slobodan sudska istraga- i čak i nakon kupnje, još uvijek si pokrivena garancija 30 dana.

WONDERHSARE Preporučeni proizvodi

Wondershare MobileTrans Novi

Prenijeti kontakte, tekstualne poruke, poziv, kalendar, fotografije, glazbu, video i aplikacija između iPhone, Android, WinPhone, telefoni Nokia (Symbian) i BlackBerry-u jedan klik! Saznajte više

Wondershare TunesGo Retro Novi

Kopiranje glazbe, popise za reproduciranje, video iPod, iPhone & iPad iTunes knjižnica, i vaše računalo za backup.
Potpuno kompatibilan sa iTunes 12.1, iOS 9, i podržava iPhone 6 i iPhone 6 Plus New icon uči više

Wondershare SafeEraser Novi

Zaštitu vaše privatne informacije prilikom prodaje, recikliranje ili doniraju svoj stari uređaj. Saznajte više

Vrh