Recenzije proizvoda

286 recenzije
DODAJTE VAŠ PREGLED
  • Wondershare je Video Converter Ultimate je izuzetno moćna aplikacija koji će sigurno zadovoljiti pravedan o svaki jedan od vaših video pretvaranje potreba. (Više >>)

    -Iz CNET Editor, 10/19/2011

2015-09-05 02:32:49
Briljantan aplikacija od Đurđica

ovaj app je krajnje pomoć u sastavljanju sve svoje videozapise, dodavanje specijalnih efekata i čak personalising moj video-Hvala vam toliko!!!

Je ova recenzija pomogla?

o Da 0 ne 0
2015-06-28 22:06:58
Nevjerojatna aplikacija od Subhashree.S

Morao sam napraviti video kompilacija za mog prijatelja za njezin birthday.Wondershare je način previše lako kada se bori s nedostatkom vremena.

Je ova recenzija pomogla?

Da 0 ne 0
2015-06-26 18:54:32
ovaj app ali

Ovo je vrlo lijep app za pc

Je ova recenzija pomogla?

Da 0 ne 0
2015-06-24 15:38:04
Brzo i jednostavno od Helena

Ja pokušao pokusna inačica među mnogim drugima tamo i to je najbrže i većina korisnika prijateljski esp za sobe tehnologija osoba. Stvarno volim ovaj program i dizajn.

Je ova recenzija pomogla?

Da 0 ne 0
2015-06-22 22:23:22
Alternativna u Sony Vegas Pro tako JC Gueco

Ovo je vjerojatno najbolji izbor sam našao za Sony Vegas Pro.

Je ova recenzija pomogla?

Da 0 ne 0
2015-05-27 23:06:22
dobar od gvijay

To je nevjerojatna

Je ova recenzija pomogla?

Da 0 ne 0
2015-05-23 04:37:15
Nevjerojatna APP za Muhammada Al Sofri

Imam školski projekt koji treba video editor za završiti. I ovaj app stvarno jednostavan za korištenje za početnike poput mene. Hvala vam toliko, mislim da ovaj app je najbolji

Je ova recenzija pomogla?

Da 0 ne 0
2015-05-22 23:44:14
Odličan program ikad. od Hari Modi

Ja sam koristeći ovaj app od posljednje tri godine. To je jedan od moj ljubimac windows app. wondershare daje pravilan obnove. Hvala.

Je ova recenzija pomogla?

Da 0 ne 0
4
2015-05-13 14:23:13
Wondershare Video Converter Ultimate pregled po Iva

Hm,, ja želim tryit

Je ova recenzija pomogla?

Da 0 ne 0
2015-05-12 00:46:06
Dobar John Lee

Vaš proizvod je fantastičan

Je ova recenzija pomogla?

Da 0 ne 0
Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sljedeći

ZAŠTO ODABRATI WONDERSHARE?

OSIGURATI

Cijenimo vašu privatnost i zaštitu financijske i osobne podatke uz punu enkripciju i napredna prijevara zaštitu.

24/7 PODRŠKA

Raspolaganju vam pomoći putem izravnih obrazovan predstavnici živ porazgovarati-bilo koje vrijeme dana ili noći.

NOVAC-LEĐA GARANCIJA

Probati prije nego kupite sa slobodan sudska istraga- i čak i nakon kupnje, još uvijek si pokrivena garancija 30 dana.

WONDERHSARE Preporučeni proizvodi

Wondershare DVD Creator Novi

Izgorjeti tvoj video, audio i slike za stvaranje DVD-a uz pomoć ovaj jednostavan za korištenje, ali moćan DVD creator. DVD Creator je sada potpuno kompatibilan sa Windows 10. Saznajte više

Wondershare DVD Slideshow Builder Deluxe

Konačan softver za tkati svoje fotografije i video isječke u ošamućujući DVD slideshow i podijeliti sa svojim prijateljima. DVD Slideshow Builder je sada potpuno kompatibilan sa Windows 10. Saznajte više

Wondershare Filmora

Izrezivanje, uređivanje, spajanje i obrezivanju isječaka. Dodavanje glazbe i teksta. Primijeniti posebne efekte. Profesionalne film ulazi minuta. Saznajte više

Vrh