Recenzije proizvoda

126 recenzije
DODAJTE VAŠ PREGLED
  • MobileTrans - sve dok ga, nikada ne koristite shvatio koliko ti treba! Više >>

    -Od PCWorld, 11/14/2013

Napiši recenziju za ovaj proizvod da biste dobili slobodan dozvola >>

2015-10-31 10:42:40
Strašan APP od Rob Hubber

Imam bio obličje sve do internet i regala moj mozak na kako sam prijenos podataka od moj Sony Xperia Z3 na moj Iphone 5s i niske i gle ja posrnuti u ovoj strašan app. stvarno jednostavan za korištenje i to je Bog poslati za sve ljude koji su to tehnički istomišljenika. Opaki aplikacija Hvala puno. STRAŠAN

Je ova recenzija pomogla?

Da 0 ne 0
2015-10-11 01:37:26
Velik proizvod Matt

Kada vlasništvo obitelji swap oko telefona to je posao bez napora zamjene kontakt oko 3 različitih telefona na različite operationg sustava! Odličan program.

Je ova recenzija pomogla?

Da 0 ne 0
2015-10-03 04:40:28
Mobiletrans od strane Muhameda Luqman

Ovaj vrlo koristan softver za prijenos podataka od koji se kreće to koji se kreće.

Je ova recenzija pomogla?

Da 0 ne 0
2015-09-28 13:53:56
Nevjerojatno po Ben

Dopustiti mene to premjestiti sve moje voicemails novi telefon! Strašan.

Je ova recenzija pomogla?

Da 0 ne 0
2015-09-16 00:38:32
Je sve istina kod Dee Taylor

Neće shvatiti koliko koristan je dok ste u procjepu 4REALLLL!!!

Je ova recenzija pomogla?

Da 0 ne 0
2015-09-11 23:53:40
Samsung tab 2 od strane Riste njegovog

To je vrlo jednostavan za korištenje, i strašan app

Je ova recenzija pomogla?

Da 0 ne 0
2015-09-09 23:30:06
Velik proizvod mimo Dennis

Ovo je stvarno velik i jednostavan za korištenje proizvoda. Spasio me tona vrijeme.

Je ova recenzija pomogla?

Da 0 ne 0
2015-09-04 01:04:55
Wondershare MobileTrans pregled za Tyson Otterstein

strašan

Je ova recenzija pomogla?

Da 0 ne 0
2015-08-02 16:31:20
veliki app po Qadeer Ahmed

Draga ekipa, vi ste živi spasitelj za mene jer sam vatom umoran i uplašen kako držati sigurnosna kopija mobilnih podataka u slučaju bilo kakve nezgode se događa ali zahvaljujući tim članovima koji su kreirali takva dobra moguće aplikacija koristiti.

Je ova recenzija pomogla?

Da 0 ne 0
2015-07-31 22:31:02
To je blizu darned ali ne savršeno, za Terence

Suočeni sa prijenos iz je HTC za Galaxy Note 2, malo metak i kupio softver. Dobar izbor reći. Izgrađen u vizualni vodiči (uz gledanje ekrana na mobitel) je postava prilično jednostavan. Podataka sve je prošlo bez problema, da, dobro potrošen novac!

Je ova recenzija pomogla?

Da 0 ne 0
Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sljedeći

ZAŠTO ODABRATI WONDERSHARE?

OSIGURATI

Cijenimo vašu privatnost i zaštitu financijske i osobne podatke uz punu enkripciju i napredna prijevara zaštitu.

24/7 PODRŠKA

Raspolaganju vam pomoći putem izravnih obrazovan predstavnici živ porazgovarati-bilo koje vrijeme dana ili noći.

NOVAC-LEĐA GARANCIJA

Probati prije nego kupite sa slobodan sudska istraga- i čak i nakon kupnje, još uvijek si pokrivena garancija 30 dana.

WONDERHSARE Preporučeni proizvodi

Wondershare MobileGo

One-stop rješenje omogućuje upravljanje svoj cijeli životni stil prikladan. Saznajte više

Wondershare Dr.Fone za iOS

Pun rješenje za oporavak izbrisanih kontakata, poruke, fotografije, bilješke, itd. iz iPhone, iPad i iPod touch. Saznajte više

Wondershare TunesGo Novi

TunesGo oslobađa svoju glazbu, radi što iTunes ne može. Saznajte više

Vrh