Recenzije proizvoda

82 recenzije
DODAJTE VAŠ PREGLED
2015-09-04 04:54:35
Wondershare slideshow builder Deluxe od David

Odličan program, imam bio obličje za nešto ovako za neko vrijeme. Hvala ti

Je ova recenzija pomogla?

Da 0 ne 0
2015-09-03 14:31:41
dobar od strane SS

To je odličan. Ja sam vrlo sretan s ovim proizvodom

Je ova recenzija pomogla?

Da 0 ne 0
2015-08-21 23:42:53
Hamed by Tatjana Aralica

Želim dobar aktivni čudo dijeliti dvd slideshow

Je ova recenzija pomogla?

Da 0 ne 0
2015-08-18 19:34:11
achal singh achal Singh

najbolje pjesme i fotografije

Je ova recenzija pomogla?

Da 0 ne 0
2015-08-17 19:48:48
strašan slajdova nikada nije koristio tako Nicolas mladi Ng

Prekrasan efekte, večeru lagan za korištenje funkcije, sučelje razumjeti jasno. To je prvi izbor za nezaboravan film. Će ga ponovno koristiti.

Je ova recenzija pomogla?

Da 0 ne 0
2015-07-26 17:26:13
Vrlo sretan Ivan Gerlach

Ja iskorišten Nero za godina onda ja naći najnovije dobro? da [pa sam odlučio pogledati još jedan dobar program i kada sam pronašao Wondershare sam zadovoljna stil i način na koji ga je tako lako raditi. Hvala za dobar program

Je ova recenzija pomogla?

Da 0 ne 0
2015-07-12 21:50:26
Fantastičan prema James wong

Ja sam vrlo sretan s ovim proizvodom. Pomaže mi za proizvodnju DVD nekoliko minuta. Ako možemo dodati našu "Intro/kredit" sliku ili tvrtke možete ažurirati nove slike, onda će biti savršen.

Je ova recenzija pomogla?

Da 0 ne 0
2015-06-18 19:21:46
u trenutku od strane amad

Vrlo svjež i lijep i svida mi se to toliko puno uvala i hvala za ovaj izbirljiv plan

Je ova recenzija pomogla?

Da 0 ne 0
2015-06-17 04:55:18
Wondershare DVD Slideshow Builder Deluxe pregled po liku meladze

To je stvarno dobar slideshow maker! Ja predlagati te probati Internet

Je ova recenzija pomogla?

Da 0 ne 0
2015-06-04 08:34:09
Wondershare DVD Slideshow Builder Deluxe pregled po. James

Vrlo dobro. sviđa mi se

Je ova recenzija pomogla?

Da 0 ne 0
Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Sljedeći

ZAŠTO ODABRATI WONDERSHARE?

OSIGURATI

Cijenimo vašu privatnost i zaštitu financijske i osobne podatke uz punu enkripciju i napredna prijevara zaštitu.

24/7 PODRŠKA

Raspolaganju vam pomoći putem izravnih obrazovan predstavnici živ porazgovarati-bilo koje vrijeme dana ili noći.

NOVAC-LEĐA GARANCIJA

Probati prije nego kupite sa slobodan sudska istraga- i čak i nakon kupnje, još uvijek si pokrivena garancija 30 dana.

WONDERHSARE Preporučeni proizvodi

Wondershare Video Converter Ultimate

Mnogo više nego Obratitelj-pretvoriti, urediti, poboljšati, preuzimanje, izgorjeti, organizirati, hvatanje i gledati u više od 150. Saznajte više

Wondershare DVD Creator Novi

Izgorjeti tvoj video, audio i slike za stvaranje DVD-a uz pomoć ovaj jednostavan za korištenje, ali moćan DVD creator. DVD Creator je sada potpuno kompatibilan sa Windows 10. Saznajte više

Wondershare Filmora

Izrezivanje, uređivanje, spajanje i obrezivanju isječaka. Dodavanje glazbe i teksta. Primijeniti posebne efekte. Profesionalne film ulazi minuta. Saznajte više

Vrh